Om

SKRIBENT - ORDSTYRER - UNDERVISER

AMALIE LYHNE

 

OM MIG

 

Jeg er selvstændig skribent fast tilknyttet Berlingske, hvor jeg skriver klummer og blogs, og jeg afholder forskellige typer af kurser hos både private virksomheder og offentlige organisationer. Jeg kan bookes som ordstyrer og som foredragsholder, og jeg er ofte med i radio- og tv-udsendelser som debattør.

 

Med en baggrund i både journalistik, politik og undervisning har jeg et bredt og solidt fagligt fundament. Jeg er uddannet cand.scient.pol. og har tidligere været debatredaktør og senere vagthavende indlandsredaktør på det hedengangne Nyhedsavisen, pressechef på Christiansborg og ekstern lektor i skriftlig formidling på Københavns Universitet.

 

Jeg er forfatter til bogen ”Skriftlig formidling for DJØF’ere”, som er udkommet på Forlaget Samfundslitteratur.

 

To sønner, to steddøtre, to katte og en enkelt kæreste deler jeg adresse med.

Foto: Karoline Lieberkind

"SKRIFTLIG FORMIDLING FOR DJØF'ERE"

Jeg er forfatter til en lærebog om at skrive bedre tekster, hvad enten man arbejder med notater, hjemmesidetekster, pressemeddelelser, taler, kronikker, debatindlæg eller blogs. Min tilgang er meget praksisorienteret, og jeg bruger altid konkrete eksempler fra det virkelige liv, når jeg skal lære fra mig. Jeg skrev bogen i forbindelse med mit eksterne lektorat på Københavns Universitet.

 

Bogen er anmeldt flere steder, for eksempel her.

OPLÆG OM AKTUELLE EMNER

Jeg holder oplæg om forskellige aktuelle emner, blandt andet om køn, ligestilling og moderne kvinderoller og om nye vilkår i den offentlige debat - både debatten i aviser, radio og tv og debatten på de sociale medier. Mine oplæg er altid tilpasset målgruppen, og jeg lægger stor vægt på at skabe eftertanke og give plads til interaktion med publikum.

 

Jeg er tilknyttet foredragsformidlingsvirksomheden Athenas, og du kan læse mere om mine oplæg her.

KONTAKT

 

 

60 21 39 12

Copyright @ All Rights Reserved