Ghostwriting

Det tager tid at skrive ordentligt. Nogle mennesker har andet at bruge deres tid på, så de får en ghostwriter til at skrive for eksempel debatindlæg, kronikker eller bøger i deres navn. Jeg er en erfaren ghostwriter, som kan ramme et andet menneskes stil og tone.

 

God ghostwriting kræver ordentlig forberedelse, og derfor er det heller ikke helt billigt. Til gengæld køber man sig på en måde til mere tid, og det er jo ganske meget værd.

 

Processen er forskellig alt efter typen af tekst, men der skal naturligvis altid en eller flere grundige samtaler til. Jeg ghostwriter både ud fra et mundtligt oplæg eller ud fra en skriftlig kladde. Jeg redigerer også gerne i færdigskrevne tekster, så de bliver skarpere og lækrere.

 

Hvis der er tale om opinionstekster (debatindlæg og kronikker), rådgiver jeg samtidig om medievalg og om mulighederne for optagelse i dagbladene. Det handler selvfølgelig både om emne, holdning og stil, men også om skarphed: Jo skarpere du tør være, jo større er chancerne for optagelse og synlighed. Men man skal naturligvis ikke være så skarp, at man har det skidt med det, eller det skader ens omdømme – personligt eller professionelt. Der er altså tale om en balance, og dén balance har jeg stor erfaring med at ramme.

 

Jeg er også en garvet taleskriver, og jeg ghostwriter taler af enhver art – alt fra store politiske taler med tv-transmission til mindre taler i mere lukkede fora. Jeg kan også træne taleren i at få manuskriptet gjort så levende som muligt. Blot en eller to timers træning i at holde talen gør en stor forskel.

 

Jeg forfatter desuden artikler, klummer, årsrapporter og andre skriftlige produkter.

 

Kontakt mig for at tale nærmere om arbejdsmetoder, tidsplaner og priser.

 

 

KONTAKT

 

 

60 21 39 12

Copyright @ All Rights Reserved