Skrivekurser

Et skrivekursus kan vare et par timer eller det kan vare flere dage. Det kan handle om generel skriftlig formidling eller der kan være fokus på én eller flere specifikke genrer. Jeg skræddersyer altid mine kurser til den enkelte kunde og tager gerne udgangspunkt i jeres egne tekster.

 

Flere år som ekstern lektor i skriftlig formidling ved Københavns Universitet og 10 års praktisk erfaring med journalistik og kommunikation er min faglige baggrund for at tilbyde skrivekurser. Jeg er også forfatter til en bog om at skrive.

 

Mange ansatte i virksomheder, offentlige organisationer og interesseorganisationer kan have gavn af et skrivekursus. De fleste akademikere og kontoransatte bruger nemlig en stor del af deres arbejdsdag på at skrive – mails, notater, referater, rapporter og meget andet. Men de færreste har taget en uddannelse, hvor skriftlig formidling indgår, og derfor er der mange, der skriver knudret, tungt og uforståeligt.

 

Det er synd, for det kræver faktisk ikke så meget at blive bedre til at skrive.

 

At skrive er et håndværk. Man kan kun lære at skrive ved rent faktisk at gøre det. Derfor er mine skrivekurser renset for teori og lange enetaler fra min side. I stedet er der masser af praktiske øvelser og konkrete eksempler – gerne hentet fra jeres egen verden.

 

Et skrivekursus kan handle om generel skriftlig formidling eller specifikt om for eksempel politiske notater, taler, webtekster eller opinionstekster (debatindlæg, kronikker og blogindlæg).

 

Man kan faktisk komme langt på bare et par timer, men man kommer naturligvis endnu længere med kurser af flere dages varighed – gerne med pauser i mellem, så der er plads til hjemmearbejde og personlig feedback.

 

Jeg vil meget gerne på forhånd modtage eksempler på jeres egne tekster, så jeg kan skræddersy skrivekurset bedst muligt.

 

Kontakt mig, så vi kan tale om jeres behov og mine priser.

 

 

"SKRIFTLIG FORMIDLING FOR DJØF'ERE"

Jeg er forfatter til en lærebog om at skrive bedre tekster, hvad enten man arbejder med notater, hjemmesidetekster, pressemeddelelser, taler, kronikker, debatindlæg eller blogs. Min tilgang er meget praksisorienteret, og jeg bruger altid konkrete eksempler fra det virkelige liv, når jeg skal lære fra mig. Jeg skrev bogen i forbindelse med mit eksterne lektorat på Københavns Universitet.

 

Bogen er anmeldt flere steder, for eksempel her.

KONTAKT

 

 

60 21 39 12

Copyright @ All Rights Reserved